QUI SOM?

Els Correcamins de Gualba som un conjunt de persones que ens estimem el nostre poble, Gualba. Ens agrada passejar, caminar o córrer pels seus boscos, tot observant l'entorn i la seva biodiversitat, i aprenent a estimar-los a mesura que els anem descobrint.

A mitjan del mes d'abril de 2015 ens vam reunir per ajuntar esforços i poder aportar el nostre particular granet de sorra en el coneixement de la biodiversitat del municipi, a partir de la recollida sistematitzada d'observacions, particularment de la seva fauna vertebrada. És la nostra petita contribució en el que es coneix com a ciència ciutadana.

Des d'aleshores, cada vegada que sortim a córrer per les muntanyes, a passejar seguint camps i rierols, o a caminar entre les cases del poble, anem amb els ulls ben oberts i les oïdes atentes a detectar els animals que formen part de la nostra experiència quotidiana.

El nostre grup està obert a tothom que hi vulgui col·laborar perquè entenem que en el coneixement, la gestió i la conservació de la biodiversitat de Gualba, hem de sumar esforços i implicacions.

Així que, si vols participar-hi, no dubtis i posa't en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: correcaminsdegualba@gmail.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots dir-hi la teva...