MAPA

Aquest mapa del municipi de Gualba és el que hem d'utilitzar per ubicar les nostres observacions. Els quadrats tenen 500 metres de costat, o sigui que representen una superfície de 0,25 km2. Les observacions a aquesta escala ofereixen una precisió força alta.

Per citar una observació cal donar la coordenada indicant primer la lletra corresponent i després el número. Per exemple, una observació feta a Can Po s'hauria d'indicar com a F10, i si és de Can Prat la indicarem com a E5.POTS DESCARREGAR-TE EL MAPA AL TEU ORDINADOR O MÒBIL
Si ho vols pots descarregar-te el mapa al teu ordinador, tauleta o mòbil i tenir-lo més a l'abast. El mapa està en format PDF, ocupa 10 MB i té una precisió major que la imatge d'aquí. 

Per descarregar-lo has de clicar aquí i accediràs a Dropbox. Pots anar a la pestanya "Descarregar" de la part superior dreta, clicar i descarregar-lo directament, o esperar-te a què s'obri. En aquest segon cas, a la part superior dreta has de clicar sobre "Obrir" i s'obrirà l'arxiu en PDF i d'aquí ja el pots guardar al teu aparell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si vols pots dir-hi la teva...